är kortfattat ett förhållningssätt som skapar en process som leder till förändring. Jag som coach och du som klient befinner oss på samma plan, vi är jämlika.

Det som skiljer oss åt är att det bara är du som är av intresse. När vi hörs eller ses så är det dig det är fokus på. Det handlar om din resa, den privata eller yrkesmässiga.

Det handlar om ditt empowerment, din inre styrka och dina egna resurser som du efter coachingtillfället/tillfällena kommer att ha hittat.

Det kommer att vara fokus på var du befinner dig idag, vart du är på väg, vart du vill komma och hur du tar dig dit.

Vet du inte svaren på något av ovanstående så kommer du att hitta svaren under coachingtillfället/tillfällena. Din sikt över ditt liv och ditt nuläge kommer att klarna betydligt och du kommer att få en tydlig insyn i vem du är, vart du är på väg och vad du vill vara på väg till samt hur du ska ta dig dit.

Mitt coachande bygger på empati, respekt och acceptans, det finns inga fel, inget att skämmas över och jag har såklart tystnadsplikt.

Utöver klassiska coachingsamtal erbjuder jag även stöttande samtal samt motiverande ungdomscoaching.

Bokar gör du på Heidi Forsander, Hässelby – Bokadirekt och om ingen av tiderna som är angivna där passar så skicka iväg ett mejl till bokadittsamtal@gmail.com så löser vi det.

Vi kan ses i Stockholmsområdet, digitalt eller höras på telefon. Obs, ungdomscoachingen sker fördelaktigen personligen men även digitala alternativ erbjuds.