Samtalsalternativ

Coachingalternativ

Ungdomscoaching, för dig som behöver en skuff med att komma ut i samhällslivet, privat eller yrkesmässigt. Stöttande, motiverande och coachande samtal för unga vuxna under 25 år.

Är du under 25 år men vill ha annat fokus än ovanstående exempelvis regelrätta coachingsamtal så bokar du även denna för ett mer prisvärt alternativ.

Ungdomscoach
The sun shining over a ridge leading down into the shore. In the distance, a car drives down a road.
Karriärcoaching

Är för dig som inte längre får samma energi som innan av det du gör idag. För dig som känner att du måste göra något annat, du kanske redan vet vad men behöver coaching för ditt nästa steg eller så vet du inte det och då identifierar vi tillsammans var du befinner dig, vart du vill komma och hur du ska ta dig dit. Karriärcoachingen är regelrätta coachingsamtal som du även kan boka för personliga och privata skäl när du har fastnat i något, bortprioriterat dig själv för länge eller bara behöver bottna i saker och landa i beslut, så kallad livscoaching. Passar inte tiderna på Heidi Forsander, Hässelby – Bokadirekt så hör av dig på bokadittsamtal@gmail.com så löser vi det. Det är din tur att ta nästa steg!

Familjecoaching

Är för familjer som inte behöver terapeutiska former eller andra instanser. Det här är för familjer som behöver räta ut ett och annat för att leva på framåt med positiv energi och färre konflikter.

Företagscoaching

Behöver du som ledare coachas eller söker du coaching för dina arbetstagare? Även gruppcoaching för arbetslag erbjuds. Skicka iväg ett mejl till bokadittsamtal@gmail.com och berätta hur era behov ser ut så återkommer jag med förslag på skräddarsydda lösningar.